Knjge

2007 smo izdali knjigu “Milost mijenja sve” od autora Chuck Smitha.

Želja nam je da što više dobrih knjiga izdamo.

Pokušvamo dobiti Copyright za sledeće knjige:

 • 101 Scientific facts and Foreknowledge (Eternal Productions)
 • Letak o Jehovinim svjedocima
 • Chuck Smith: Living Water
 • Kay Arthur: Razne njene knjige u mogucoj suradnji sa Pastorom Tomislavom Mogušem…

Hvala na molitvama i pomoći…

5 Responses

 1. Lijep pozdrav, htio bih samo u nekoliko riječi komentirati “Milost mijenja sve”. Za mene, ova knjiga je revolucija u današnjem kršćanstvu, oslobođenje od (krive) nauke kojom smo učeni godinama: “…trebaš ovo, moraš ono… ako ne napraviš ovo, Bog će ti ono…sve činimo da bismo se svidjeli Bogu…” i slično. Pišem to jer sam se naslušao te “nauke” koja opterečuje i ubija duh. Jedino što zamjeram je lektura i prijevod na hrvatski jezik. Posao je urađen jaaako loše, gotovo nemarno. Kao da je urađeno u zadnji čas i, onako, usput. Prava šteta, jer knjiga je “biser među knjigama”.
  Božji blagoslov.

 2. Draga Gocq,

  Drago nam je da je BOG koristio ovu knjigu tvome zivotu…
  Greske su moguce(iako je u prievodu pomagao profesor Mladen Jovanovic, a i Lekturu nam je uradio Davor Edelinski tko isto ima velik broj knjiga prevedenih iza se), ipak je to prvo izdanje nase crkve,pa nije sve nit kako smo mi htjeli… 🙂

  Ali stvarno nam je drago da je BOG koristio knjigu u tvome zivotu, i vjerujemo da ce sledeca izdanja biti jos kvalitetnija i u prakticnom smislu, ne samo u duhovnome…

  Milost ti i Mirod BOGA

  U ime EPC Agape, Vukovar
  Laszlo Nemeth

 3. Blagoslov.

  S obzirom da sam dobio knjigu “Božanska objava pakla” od jedne sestre iz KC “Riječ Života” gdje i sam služim, vjerujem da mi je Gospodin stavio na srce da ta knjiga bude dostupna na webu.

  Gledao sa stranicu autorice i tu našao opciju čitanja na hrvatskom jeziku i ako imate mogućnost da pošaljete prevod na tu stranicu te isto tako i meni link koji bi mogao koristiti da ga pošaljem onima koji bi je zatražili, vjerujem da bi to bilo ispunjenje Božje volje.

  Izvolite link gdje ćete naći prevode drugih jezika i gdje će biti i naš uz Božju pomoć.

  http://www.divinerevelations.info/Mary_K_Baxter_A_Divine_Revelation_of_Hell.htm

  Hvala unaprijed i blagoslov.

  Zoran Miš.

 4. Pozdrav i blagoslov!

  Podržavam izdavanje dobrih knjiga, kakva je i o ”Milost mijenja sve”. Daj Bože da uspijete još i više. Evo, odmah predlažem samu sebe za prijevod vaše iduće knjige. Dugo sam prevodila za ISOM.org i za udrugu ”Nada” iz Zagreba. Jako volim i dobro radim taj posao, no jako teško ga je naći. Ako vam doista treba dobar prevoditelj, javite mi se na adresu daria_new@yahoo.com. Možete mi poslati i neki tekst da me ”provjerite”. Vjerujem da bi suradnja bila na obostrano zadovoljstvo.
  P.S. Završila sam ETF u Osijeku, a za diplomski rad sam prevela Martensovu knjigu ”God’s Design”
  Mir i dobro! Darija Đorđević

 5. Knjiga “Milost mijenja sve je fantastična”!!! Po prvi puta sam naišla na opisan odnos sa Bogom onako kako ga doživljavam od djetinjstva, ali se nisam usudila pričati o tome… Molila bih vas da na stranici objavite ako imate još neka izdanja Chucka Smitha na hrvatskom jeziku, ili srpskom jeziku, i ako netko zna informaciju gdje su ta izdanja možda dostupna…. Isto tako i od Davida Wilkersona knjigu “Na život i smrt” i ostale njegove knjige… (“Nek se svete imena tvoja” čitala sam i izvrsna je)… Zahvaljujem na informaciji i nadam se da će vam Gospod providjeti način i sredstva i za ostale krasne knjige koje imate u planu… Lijepi pozdrav, Tatjana iz Istre.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: